17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЛюбомир Киров: Сърцатата игра и себераздаването бяха ключови

Любомир Киров: Сърцатата игра и себераздаването бяха ключови

Този, който играе добре, ще получава игрово време, заяви треньорът на Рилски спортист

„Крейг Оуен има качества, затова е в Рилски спортист. Видяхте, че Джоузеф Лоусън натрупа три лични нарушения и Крейг го смени. Мога да кажа, че и мен ме изненада, не очаквах да играе така срещу Кейлъб Уесън. Смятам, че си свърши работата, заради която е взет. Цяла седмица говоря на момчетата, че ако искаме да спечелим срещу този класен отбор на ЦСКА, който показа на какво е способен в последната част, ние трябва да спечелим борбата. Те имат добър тим и борци в нападение, ние играхме изключително сърцато. Искам да ги поздравя, това се показа при борбата под коша, която спечелихме с 45-32. Сърцатата игра и себераздаването бяха ключови за този двубой, заяви треньорът на Рилски спортист Любомир Киров след победата над „червените“ със 79:78.

Този, който играе добре, ще получава игрово време.Аз съм изключително доволен от Мирослав Васов, Васил Попов и Георги Адирков. Тримата, наравно с всички ще получат шанс да играят, след това всичко зависи от тях. Очакваме съвсем скоро Майкълин Скот да бъде на линия. Той вече е почти възстановен“, каза още наставникът на самоковци, които са с баланс от 3-3 в родния елит.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани