9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияКирил Болшаков: Нека да действаме стъпка по стъпка

Кирил Болшаков: Нека да действаме стъпка по стъпка

През второто полувреме се постарахме да се борим и да проявим характер, каза още наставникът на Черно море Тича

„Играчите на Рилски са юнаци, те играха страхотно през първото полувреме, особено в първата четвърт. Имаше доста въпроси за това как се определят нещата в защита при нашия отбор, но гостите бяха по-свежи и ни надиграха. Да, имаше повече напрежение върху нашите играчи, но това е каквото имаме. Надявам се да продължим добре„, коментира наставникът на Черно море Тича Кирил Болшаков след поражението от Рилски спортист със 75:97 в среща от 20 кръг в НБЛ.

„През второто полувреме се постарахме да се борим и да проявим характер, но в крайна сметка нещата на игрището не се получиха и не мога да кажа нищо повече. Иван Спиров е много талантливо момче и чакаме доста повече помощ от него. Трябва да играе повече минути. Нека да действаме стъпка по стъпка и след това ще видим“, каза още треньорът на „моряците“, които с актив от 9 победи и 11 загуби на шестата позиция в класирането.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани