14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАБруклин оцеля в края срещу Вашингтон (видео)

Бруклин оцеля в края срещу Вашингтон (видео)

"Mрежите" с пети успех в последните си девет мача в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин спечели за пети път в последните си девет мача в НБА, но това не се случи толкова лесно. „Мрежите“ потрепериха в края, но издържаха срещу Вашингтон след 119:118 като гости.

НЙА-ДОБРИ: Кайри Ървинг отбеляза 30 точки за Бруклин, допълнени от 7 асистенции. Ламаркъс Олдридж се включи от пейката с 27 и 6 борби. Джеймс Хардън финишира с 18 точки, 8 борби и 9 асистенции.

Брадли Бийл бе най-добър за Вашингтон с 23 точки и 9 асистенции. Кайл Кузма вкара 16 плюс 6 борби. Руи Хачимура и Монтрезъл Херъл останаха с по 14 точки, като вторият овладя и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Нетс взеха аванс от 8 точки след 111:103 5 минути пред края. Домакините обаче намалиха до 111:113 след забивка на Монтрезъл Херъл. Ламаркъс Олдридж даде нов импулс на гостите за 117:111, но Кайл Кузма не трепна зад дъгата за 118:119 36 секунди преди сирената. Във финалната секунди Уизърдс пропуснаха на два пъти от зоната за три точки, а това прати радостта от успеха в лагера на „мрежите“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 януари Бруклин ще гостува на Сан Антонио, а Вашингтон ще приеме Торонто.

СТАТИСТИКА ОТ ВАШИНГТОН – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани