7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАЛейкърс преодоляха съпротивата на Вашингтон (видео)

Лейкърс преодоляха съпротивата на Вашингтон (видео)

"Езерняците" с трета победа в последните си четири мача в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс преодоляха липсата на Антъни Дейвис и стигнаха до трета победа в последните си четири мача в НБА. „Езерняците“ отказаха Вашингтон със 119:117 у дома, с което записаха общо 13-ти триумф в най-силното първенство в света през 2022/2023.

И ОЩЕ: Антъни Дейвис, който е водещ реализатор и борец на тима от Ел Ей в НБА през този сезон, получи травма в десния крак преди три дни и се очаква да бъде извън игра няколко седмици. 

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс завърши с 33 точки, 7 борби и 9 асистенции за Лейкърс. Лони Уокър добави 21. Томас Брайънт се отчете с 16 точки и 10 борби.

Брадли Бийл бе най-добър за Вашингтон с 29 точки. Кайл Кузма също стигна двойните показатели – 22 и 16 борби. Кристапс Порзингис остана с 21 точки, 11 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: 7.1 секунди преди края Леброн Джеймс бе на път да изгуби топката, но успя да я запази и да я подаде на Томас Брайънт, който я заби в коша. В ответната атака бившият играч на Лейкърс Кайл Кузма пропусна зад дъгата и това бе всичко.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Лейкърс ще гостуват във Финикс, а ден по-късно това ще стори и Вашингтон.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ВАШИНГТОН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани