19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАЛейкърс не успяха да спрат Сакраменто (видео)

Лейкърс не успяха да спрат Сакраменто (видео)

Втора поредна загуба за "езерняците" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс допуснаха втора поредна загуба в НБА. „Езерняците“ отстъпиха на Сакраменто със 120:134, което бе 11-тото им поражение като гости в лигата през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс бе най-добър за Лейкърс с 31 точки, 6 борби и 11 асистенции. Луни Уокър добави 19 и 5 борби. Денис Шрьодер остана с 18 точки.

Кевин Хюртер даде тон на Сакраменто с 26 точки и 5 борби. Кийгън Мъри вкара 23. Ди`Арън Фокс приключи с 22 точки и 6 асистенции, но той не завърши срещата, тъй като бе изгонен 3 минути преди края й след две технически нарушения. Домантас Сабонис оформи трипъл-дабъл – 13, 21 борби и 12 асистенции.

КЛЮЧЪТ: „Кралете“ изоставаха с точка в края на първата четвърт, но след това използваха прилив на енергия във втората, дошъл след 41 точки, за да вземат нещата в свои ръце. 40 точки нанизаха домакините в третия период, за да овладеят окончателно контрола над двубоя.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 24 декември Лейкърс ще излязат срещу Шарлът у дома, докато Сакраменто ще има мач срещу Вашингтон. 

СТАТИСТИКА ОТ САКРАМЕНТО – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани