13.3 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАБруклин разби Голдън Стейт след 21 тройки (видео)

Бруклин разби Голдън Стейт след 21 тройки (видео)

"Мрежите" изнесоха третото най-добро първо полувреме в историята на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин не остави шансове на шампиона в НБА Голдън Стейт след 143:113 след 21 тройки у дома. Това бе седма поредна и общо 20-та победа за „мрежите“ в лигата през този сезон.

КЛЮЧЪТ: Нетс реализираха общо 91 точки през първото полувреме, което е третото най-добро постижение по резултатност в лигата. В този период Кевин Дюрант вкара 21 точки, а неговият тим стигна дори до преднина от 44 точки. Всичко това Бруклин стори без Кайри Ървинг, който пропусна срещата, заради травма в прасеца.

И ОЩЕ: За Уориърс на терена нe се появиха Стеф Къри и Андрю Уигинс. Гардът все още лекува контузия в рамото, докато има вероятност вторият да се появи в игра още тази седмица. По екип в този двубой не бе и Клей Томпсън, заради проблеми с ахилеса.

НАЙ-ДОБРИ: Бруклин изравни клубен рекорд с девет играчи, достигнали до двуцифрен точков актив. Сред тях бяха Кевин Дюрант с 23 точки, 7 борби и 5 асистенции, Едмънд Съмнър с 16 и Ройс О`Нийл, който се отчете с 14 точки.

Джеймс Уайзман отбеляза рекордните в кариерата си 30 точки за Голдън Стейт, допълнени от 6 борби. Моузес Муди и Патрик Болдуин Джуниър останаха с по 17.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани