11.8 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАЛейкърс влязоха в серия (видео)

Лейкърс влязоха в серия (видео)

"Езерняците" се разправиха с Мемфис в новия турнир на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс постигнаха третата си поредна победа в НБА. На свой терен „езерняците“ се наложиха над Мемфис със 134:107, като вече имат баланс от 2-0 в група А на Западната конференция на новия турнир.

НАЙ-ДОБРИ: ДиАнджело Ръсел отбеляза 24 точки и направи 5 асистенции за Лейкърс. Руи Хачимура се включи от пейката с 23. Антъни Дейвис добави 19 точки, 11 борби и 5 асистенции.

Санти Алдама бе най-добър за Мемфис с 24 точки и 5 борби. Дейвид Роди вкара 17. С по 15 точки останаха Дезмънд Бейн и Ксавие Тилман.

КЛЮЧЪТ: Тимът от Ел Ей демонстрира по-добра успеваемост в стрелбата от игра – 58% срещу 36.8% за Гризлис. Освен това, домакините доминираха под двата ринга, овладявайки общо 54 срещу 33 борби за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Лейкърс ще излязат срещу Сакраменто на Александър Везенков в 5.00 ч. българско време. На 19 ноември Мемфис ще играе срещу Сан Антонио. 

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – МЕМФИС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани