11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЛевски мина кота срещу Берое (ВИДЕО)

Левски мина кота срещу Берое (ВИДЕО)

4 поред за столичани в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Левски допълни сметката си в НБЛ с четвърти пореден успех. В столичната зала „Триадица“ отборът на Димитър Ангелов не срещна трудности срещу Берое след 104:74 в мач от 8 кръг в родния елит. „Сините“ имат в актива 4 победи и 3 загуби, докато старозагорци са с баланс от 3-5.

НАЙ-ДОБРИ: Алър Арнет даде тон на Левски с 23 точки и 5 борби. Лъчезар Димитров и Джон Флорвиъс добавиха по 16, като последният грабна и 7 борби. Николай Михайлов се разписа с 14 точки и 6 борби. Асен Великов се включи от пейката с 12 и 9 асистенции. Райън Райт финишира с 10 точки и 9 борби.

Корнелиъс Хъдсън бе най-резултатен за Берое с 15 точки и 6 борби. Дариъс Хол го последва с 13. Робърт Георгиев отбеляза 12 точки. С по 10 останаха Ти Кей Идоджи и Дарин Иванов.

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-добри в подкошието, като овладяха 46 срещу 28 борби за „зелено-белите“. Освен това, „сините“ бяха по-точни в стрелбата от игра – 56% срещу 38% за Берое. В добавка, Левски имаше и повече асистенции – 29 срещу 14 завършващи подавания за отбора на Бойко Миленков.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 декември Левски ще гостува на Академик в Пловдив. В следващия кръг, Берое ще почива. 

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕВСКИ – БЕРОЕ 

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани