11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЛевски без проблеми срещу Берое (видео)

Левски без проблеми срещу Берое (видео)

Двама с дабъл-дабъл за "сините"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Левски записа втори пореден успех в НБЛ. В своята зала „Триадица“ тимът на Димитър Ангелов не срещна трудности с оределия състав на Берое след 90:59 в среща от 24 кръг в шампионата при мъжете. Двубоят бе от програмата на Втората шестица.

И ОЩЕ: „Сините“ са с баланс от 8-16 и са осми, докато старозагорци имат същия актив на деветото място.

НАЙ-ДОБРИ: Максим Бочев бе много полезен и регистрира дабъл-дабъл за Левски – 22 точки и 15 борби. Златин Георгиев добави 17 и 7 борби. Димитър Маринчешки също стигна до двойните показатели – 14 точки и 11 борби. Лъчезар Димитров се отчете с 12 и 8 асистенции.

Николай Титков бе най-резултатен за Берое с 23 точки, 7 борби и 5 асистенции. Дарин Иванов приключи с 15. Николай Николов грабна 14 борби плюс 8 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините нанесоха своя удар във втория период, в който навъртяха 23 точки, лимитирайки съперника до 4 точки, за да дръпнат с 26 точки за 46:20. До финалната сирена столичани не изпуснаха контрола над мача, фиксирайки крайното 90:59 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 март Левски ще спори с Шумен у дома, докато ден по-късно Берое ще има визита на Миньор 2015. 

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕВСКИ – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани