Леброн Джеймс: Намирам се в един от най-добрите си периоди по отношение на играта в нападение

Няма да спра, категоричен е Краля

590

Една от звездите в НБА Леброн Джеймс не се притеснява от това, че значителна част от тежестта в нападението на Лейкърс пада върху него. В последния мач на „езерняците“ срещу Маями Краля отбеляза 33 точки, като за него това бе 17-ти пореден двубой в лигата с 26 и повече точки.

Намирам се в един от най-добрите периоди в кариерата ми по отношение на играта в нападение. Няма да спра. Чувствам се прекрасно. Този сезон успявам да съм ефективен в стрелбата. Твърде много натоварване?! Едно време на 18-годишна възраст, бих дошъл да спася целия клуб. Така че не виждам проблем„, сподели Леброн Джеймс.

През този сезон 4-кратният шампион в НБА записва средно по 29 точки, 7.7 борби и 6.3 асистенции в общо 35 мача на „езерняците“.

Наскоро Леброн Джеймс призна, че иска да изпревари легендата Карим Абдул-Джабар, който има 38 387 точки на върха във вечната ранглиста. Към момента лидерът на Лейкърс има общо 36 381 точки.

Маями излезе начело на Изток (видео)

Предишна статияНова дата за двубой на Берое в Балканската лига
Следваща статияНай-добрите моменти в НБА до момента през сезона (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."