10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНационални отбориКуп звезди от НБА в предварителния състав на САЩ за Игрите в...

Куп звезди от НБА в предварителния състав на САЩ за Игрите в Париж

Леброн Джеймс, Стеф Къри, Кевин Дюрант, Джейсън Тейтъм и Джоел Ембийд водят колоната

САЩ вече подготвят сериозен състав за Олимпиадата в Париж това лято. Отвъд океана обявиха имената на 41 баскетболисти в предварителния си състав за Игрите, които ще се проведат от 27 юли до 11 август на френска земя.

В състава на американците влизат звезди от НБА като Леброн Джеймс, Стеф Къри, Антъни Дейвис, Кевин Дюрант, Кайри Ървинг, Пол Джордж, Джеймс Хардън, Кауай Ленърд, Деймиън Лилард, Джейлън Браун, Джейсън Тейтъм, Крис Пол и Джоел Ембийд. Ето и кои са останалите:

Четвъртият от последното световно първенство ще има контроли срещу Южен Судан на 20 юли и срещу Германия на 22 юли в „O2 Арена“, в Лондон. Преди това на 10 юли САЩ ще играят срещу Канада в Лас Вегас.

Американците са класираха на Олимпийските игри като една от първите две нации от Зона Америка на световното първенство, което се проведе през миналата година. В Париж САЩ ще се борят за своя пети пореден и общо 17-ти златен олимпийски медал. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани