15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Бойко Миленков: Неорганизирани действия

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Бойко Миленков: Неорганизирани действия

В защита сме тотална катастрофа, коментира наставникът на Берое

„Неорганизирани действия. В нападение не стояхме лошо, там винаги има някои грешки и някой е разконцентриран. Два пъти след прекъсване влизаме всеки на противоположната страна и не знаем какво се случва. Всеки пази нещо различно в защита, вкараха ни 99 точки. След като Рилски ни вкара толкова, няма какво да се случи. В защита продължаваме да сме тотални шматки, без никаква концентрация. Отворихме мача с 0-4, бяхме коментирали тези ситуации. В защита сме тотална катастрофа. Това е истината“, коментира треньорът на Берое Бойко Миленков след загубата от Рилски със 71:99 в първия полуфинал за Купата.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Рилски на финал за Купата за пети път в историята си

Ако играчите ми обърнат внимание на статистиката от гледна точка на защитата, със сигурност ще започнем да се представяме по-добре в този елемент. Започвам да се съмнявам в себе си дали работя правилно. От два месеца се колебая за защитата, ще дам всичко от себе си и ще ги натискам по някакъв начин. Това трябва да се промени. Говорим го, но трябва да тренираме повече за този компонент и да не правя компромиси с никой. Надявам се да видим по-различно лице на Берое до края на сезона. Не е станала някаква драма, това е Рилски спортист и е логично този отбор да ни победи. Вътрешно усещах, че те са ни подценили по някакъв начин. Имахме шанс, който не използвахме, затова ме е яд. Ако са излезли и смачкали още от първата минута, но те не бяха на 100% малко или много. Отворихме добре мача, имахме шанс да се закачим, но паднахме с 30 точки“, допълни наставникът на „зелено-белите“.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани