7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Петър Георгиев: Отношенията между мен и момчетата са прекрасни

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Петър Георгиев: Отношенията между мен и момчетата са прекрасни

Тази купа е една от най-щастливите за мен, признава президентът на Рилски спортист

Когато човек прави нещо с желание и от сърце, тогава нещата се увенчават с успех. За мен тази трета купа е една от най-щастливите, защото тази година се опитахме да направим отбор от талантливи българи. Имаме само трима чужденци, не ги сменяме постоянно като някакви вещи. Съставът е постоянен. Отношенията между мен и момчетата са прекрасни„, сподели пред Мax Sport президентът на Рилски спортист инж. Петър Георгиев след спечелената Купа на България.

При нас нищо не става случайно. Людмил Хаджисотиров е при нас от може би осем години. Има една приемственост. Така беше и при Росен Барчовски. Благодаря на всички треньори, които са били в Самоков. Баскетболът е колективна игра. Благодаря на всички, които помагат да има баскетбол в града„, добави шефът на самоковския клуб.

Както казват французите, апетитът идва с яденето. Ние толкова години се опитваме да правим баскетбол в Самоков. Поне аз се старая много. Толкова много деца тренират при нас ежедневно. Това, което наистина искаме да направим и да инвестираме, вече сме го започнали – един страхотен комплекс. Правим нещо, което в България го няма„, завърши Петър Георгиев.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Рилски върна Купата в Самоков след 3-годишна пауза

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани