10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАКрило на Ню Йорк е новият майстор на забивките в НБА (видео)

Крило на Ню Йорк е новият майстор на забивките в НБА (видео)

Оби Топин се справи с конкуренцията на Хуан Тоскано-Андерсън във финалния кръг

Баскетболистът на Ню Йорк Оби Топин полетя най-високо, за да се приземи по най-атрактивния начин и да прибере наградата в конкурса по забивки. Надпреварата бе част от звездния уикенд в Кливланд, който събира най-добрите играчи от НБА.

23-годишното крило на Никс прокара топката между краката си, след което я удари в таблото на коша и заби с една ръка в последния си опит. Това му донесе 47 точки за изпълнението и трофея в надпреварата.

Исках да изляза тук и да направя неща, които досега никога не са били правени в това състезание и които хората не са виждали преди. Опитах се да дам най-доброто от себе си. Чувствам се наистина добре тук„, сподели Оби Топин.

Избор №8 на Никс в драфта на НБА от 2020 г. финишира с общо 92 точки във финалния кръг, изпреварвайки Хуан Тоскано-Андерсън от Голдън Стейт, който събра 69.

В първия кръг Оби Топин също имаше най-много точки след своите забивки – 90, следван от Хуан Тоскано-Андерсън с 87, Джейлън Грийн (Хюстън) – 83, Коул Антъни (Орландо) – 70.

Състезателите показваха своите умения пред жури в състав Доминик Уилкинс, Айзея Томас, Клайд Дрекслър, Дейвид Робинсън и Джулиъс Ървинг.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани