10.5 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияКрасимир Петров: Стараем се младите играчи да влизаме с енергия

Красимир Петров: Стараем се младите играчи да влизаме с енергия

Моята цел е да помагам на отбора, казва още гардът на Левски

„Борихме се и играхме нелошо, създадохме отворени ситуации за стрелби, но стреляхме с нисък процент. Когато не можеш да вкараш… Няма как да спечелим с толкова малко точки. Не смятам, че енергията на ЦСКА ни е смутила. Това не трябва да ни притеснява. Ние имахме свободни стрелби, просто не ги вкарахме и няма как„, бе мнението на баскетболиста на Левски Красимир Петров след поражението от ЦСКА с 67:81 в среща от 15 кръг в НБЛ.

„Баскетболистите, които влизаме от пейката, трябва да помагаме. Няма как Асен Великов, Златин Георгиев и Зейн Ноулс да играят по 35 минути. Трябва да дадем всичко от себе си, за да могат те да почиват и след това да се раздават максимално. Стараем се младите играчи да влизаме с енергия. За мен няма значение дали съм титуляр или резерва, моята цел е да помагам на отбора. Надявам се да го правя и в бъдеще“, каза още гардът, който се включи от пейката за „сините“ с 13 точки.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани