11.8 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър и Баскония паднаха от Реал на старта на плейофите в...

Коди Милър-Макинтайър и Баскония паднаха от Реал на старта на плейофите в Евролигата (видео)

Гардът сред реализаторите за своя тим с 14 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Коди Милър-Макинтайър и Баскония започнаха участието си в плейофите на Евролигата със загуба. Гардът и отборът му отстъпиха със 74:90 като гости в първия мач от 1/4-финалите в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Националът бе сред най-резултатните за Баскония, приключвайки с 14 точки, 4 борби, 5 асистенции и 1 открадната топка за 28 минути в игра. При стрелбата си Коди Милър-Макинтайър бе 4/6 от средно разстояние, 1/2 от тройката и 3/6 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите колеги Никос Рогкавопулос и Матю Костело също отбелязаха по 14 точки, като последният овладя и 6 борби. Най-добър бе Маркъс Хауърд с 15.

Джанан Муса завърши с 16 точки за Реал Мадрид. С по 10 се разписаха Факундо Кампацо и Венсан Поарие (7 борби).

КЛЮЧЪТ: Mадридчани дадоха само една част на съперника – последната след 20:21. Домакините достигнаха до двуцифрен аванс още на голямата почивка за 48:37, а след това го увеличиха до 17 точки за 70:53, с което до края не изпуснаха инициативата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до три успеха от пет двубоя. Вторият мач между Реал Мадрид и Баскония на Коди Милър-Макинтайър ще бъде на 25 април в испанската столица от 22.00 ч.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

  1. […] Испанецът вече има общо 624 точни стрелби зад дъгата в общо 403 мача в турнира на богатите. Той стори това в мача на своя Реал срещу Баскония, спечелен от „Белия…. […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани