4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАКлипърс си върнаха Ерик Бледсоу

Клипърс си върнаха Ерик Бледсоу

"Ножиците" се разделят с Патрик Бевърли и Рейджон Рондо

Лос Анджелис Клипърс и Мемфис договориха трейд, който включва четирима играчи. „Ножиците“ ще вземат Ерик Бледсоу, докато Гризлис ще получат Рейджон Рондо, Патрик Бевърли и Даниел Отуру, съобщават медиите отвъд океана.

Благодарение на тази сделка, Клипърс намаляват заплатите си от $125 млн. на $95 млн. Те също така ще получат $8.3 млн. за освобождаване след трейд. Тимът от Ел Ей си връща Ерик Бледсоу, който игра за него от 2010 до 2013 г. През миналия сезон гардът бе част от Ню Орлиънс и има средно по 12.2 точки, 3.4 борби и 3.8 асистенции в 71 мача.

Патрик Бевърли изкара четири сезона в Клипърс, като в последния оставя срещу името си средни показатели от 7.5 точки, 3.2 борби и 2.1 асистенции в 37 двубоя. Колегата му Рейджон Рондо пък се присъедини към селекцията от Лос Анджелис чрез трейд през пролетта от Атланта и се разписа със средно по 4.2 точки, 2.6 борби и 3.8 асистенции в 12 мача от плейофите в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани