18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАКливланд спечели Лятната лига на НБА (видео)

Кливланд спечели Лятната лига на НБА (видео)

Във финала "кавалерите" победиха Хюстън

Кливланд триумфира в Лятната лига на НБА. Във финала на турнира в Лас Вегас селекцията на „кавалерите“ се наложи над Хюстън с 99:78.

Кавалиърс ликуват в Лятната лига на НБА за първи път, откакто тя се провежда в турнирен формат (б.а. – от 2013 г). Така Кливланд финишира с пълен актив от победи – 6-0.

Айзея Мобли бе обявен за MVP на финала. 23-годишният баскетболист достигна до дабъл-дабъл в срещата – 28 точки и 11 борби. Сам Мерил добави 27, от които 6 тройки. Имони Бейтс приключи с 19 точки и 5 борби.

Нейт Хинтън бе най-добър за Хюстън и също достигна до двойните показатели – 18 точки и 10 борби. Кам Уитмор, който стана Най-полезен играч на Лятната лига, остана с 14.

Айзея Мобли, който е избран във втория кръг на драфта в НБА през 2022 г. под №49, изведе Кавс до финала, след като наниза 23 точки при успеха им над Бруклин със 102:99 след продължение преди два дни.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани