4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАКауай Ленърд за Дончич: Феноменален е

Кауай Ленърд за Дончич: Феноменален е

Отличен баскетболист, чието представяне ще наблюдаваме дълги години напред, смята крилото

Един от основните играчи на Лос Анджелис Клипърс Кауай Ленърд не спести добрите си думи за гарда на Далас Лука Дончич. Крилото и колегите му елиминираха Маверикс след 4-3 победи и се класираха за полуфиналите на Запад, където ще играят срещу Юта.

Лука Дончич е феноменален. Той е наистина страхотен баскетболист, когато сте един на един. Той също така прави страхотни подавания. Не можете просто да изберете един игрови план и да спрете Дончич. Лука направи буквално всичко на терена срещу нас. Дори не си спомням колко мача с 40 точки има в серията, мисля, че три или четири. Дончич направи всичко, за да може Далас да победи. Той е отличен баскетболист, чието представяне ще наблюдаваме дълги години напред. Той играе със собствено темпо и ви кара да мислите, че баскетболът е проста игра„, е мнението на Кауай Ленърд за словенеца.

След последния си мач в НБА за 2020/2021 Лука Дончич стана най-младият в историята, преминал границата от 40 точки в седми мач от серия. Срещу Клипърс в плейофите бившият играч на Реал Мадрид записва средно по 32.1 точки, 7.9 борби и 4.9 асистенции.

Клипърс допълниха Топ 4 на Запад (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани