13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАКайри Ървинг върна Бруклин към победите в НБА (видео)

Кайри Ървинг върна Бруклин към победите в НБА (видео)

Гардът наниза рекордните за себе си през сезона 38 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин спря серия от две поредни загуби в НБА. „Мрежите“ отказаха шампиона Милуоки със 126:123 като гости, достигайки до 32-ри успех в лигата през 2021/2022.

НАЙ-ДОБРИ: В едва 15-тия си мач в НБА през този сезон Кайри Ървинг наниза рекордните за себе си в тази кампания 38 точки за Бруклин, като бе 14/26 при стрелбата си средно-далечно разстояние. Освен това, гардът допълни сметката си с 5 борби и 5 асистенции.

От неговите колеги Сет Къри вкара 19. Андре Дръмънд оформи дабъл-дабъл – 17 точки и 12 борби плюс 5 асистенции.

Боби Портис бе най-добър за Милуоки с 30 точки и 12 борби. Янис Адетокунбо остави срещу името си 29, 14 борби и 6 асистенции. Крис Мидълтън остана с 25 точки и 7 асистенции.

И ОЩЕ: Дебют с екипа на Нетс направи Горан Драгич, който се присъедини към клуба с договор до края на сезона. Европейският шампион със Словения от шампионата на Стария континент през 2017 г. се включи от пейката за Бруклин и се отчете с 6 точки, 3 борби и 2 асистенции за 14 минути в игра.

КЛЮЧЪТ: Бъкс на двата пъти намаляваха пасива си до точка в последната минута на двубоя, но не успяха да стигнат до пълен обрат. Успешни наказателни удари на Кайри Ървинг и Ламаркъс Олдридж донесоха успеха на Бруклин с крайното 126:123.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани