19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Трябва да повишим още повече отборния баскетбол

Йордан Янков: Трябва да повишим още повече отборния баскетбол

С 19 борби в нападение и 20 атаки по-малко е много трудно да победиш лидера в класирането, коментира наставникът на Академик

Искам да поздравя публиката, защото беше невероятна, напълни залата и искам да кажа, че тя за нас бе шести играч, въпреки че в този двубой загубихме. Поздравявам и Рилски спортист, защото се бяха подготвили много добре за мача, бяха ни разучили и играха много агресивно в защита, което беше един от големите ни проблеми за това да вкараме само 66 точки. С 19 борби в нападение и 20 атаки по-малко е много трудно да победиш лидера в класирането. За мен е съвсем нормално те да си вземат поука от предния двубой и да покажат съвсем друго лице“, коментира наставникът на Академик Йордан Янков след загубата от Рилски с 66:85 в мач от плейофите в НБЛ.

„Мисля, че моите състезатели се опитаха, дадоха почти всичко от себе си и смятам, че този резултат за момента е реален, но продължавам да вярвам, че можем да отстраним Рилски спортист в третия мач. Ще се подготвим по най-добрия начин, за да го направим. В понеделник трябва да отидем и да се сбием. Трябва да повишим още повече отборния баскетбол, защото играхме много индивидуално, което ни изигра лоша шега“, допълни треньорът на пловдивчани.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани