8.8 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Направихме прекалено много грешки за мач като гости

Йордан Янков: Направихме прекалено много грешки за мач като гости

Като отбор трябва да показваме по-голяма енергия, смята наставникът на Академик

Не победихме, защото играхме много слабо в защита. Енергията и скоростта, с която трябва да играем, е съвсем различа от това, което показахме. Наистина младите момчета в отбора трябва да допринасят със съвсем друга енергия, със съвсем разлина скорост. Това е, което наистина във всеки следващ мач очаквам повече. Направихме прекалено много грешки за мач като гости“, заяви треньорът на Академик Йордан Янков след загубата от Берое с 86:94 на старта на сезона в НБЛ.

Берое се справи с Академик и влезе в графата на победителите на старта на сезона

Берое има с 12 нападения повече, което наистина афектира ужасно много върху резултата. Всичко е до работа и тренировки. И не мога да обвиня само младите момчета, разбира се. Просто като отбор трябва да показваме по-голяма енергия. Имаше периоди от мача, в които те ни вкарват кош и ние не отговаряме с някаква агресивна защита или нападение. Имаше моменти, в които топката е на земята и ние не се хвърляме за нея, което наистина не ми харесва и ще трябва да работим върху това„, каза още наставникът на пловдивчани.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани