11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Голямата ми дъщеря има рожден ден и посвещавам тази победа...

Йордан Янков: Голямата ми дъщеря има рожден ден и посвещавам тази победа на нея

Такъв успех може да ни даде самочувствие, заяви треньорът на Академик Пловдив

Много се радвам за тази победа, защото днес голямата ми дъщеря има рожден ден и посвещавам тази победа на нея. Победата идва в ключов момент от сезона. Такъв успех може да ни даде самочувствие, че ако сме агресивни можем да играем срещу всеки един отбор от нашата лига„, заяви треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков след успеха над Балкан със 70:65.

Поздравявам момчетата, защото преди мача им казах, че ако успеем да лимитираме отбора на Балкан под 70 точки, имаме нашите шансове и точно така стана. Лимитирахме ги до 65 точки, на бързата атака са равни точките, имат 20 грешки, а ние имамe 10. Тези статистически показатели играят важна роля. Поздравявам всички момчета„, добави наставникът на пловдивчани, които спечелиха за 10-ти път в НБЛ през този сезон.

Още във вторник продължават двубоите, утре ще почиваме, а във вторник ще поговорим малко за мача и се надявам чисто физически да се отърсим от цялата тази умора. Искаме да играем добре в София. Не съм правил никакви сметки, мисля че можем да станем максимум шести, пети не можем да станем. Ще направим всичко възможно да сме по-напред в класирането“, завърши Йордан Янков.

Aкадемик Пловдив обърна Балкан за три минути (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани