13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЙордан Минчев: Подготвяме се за решаващата част от сезона

Йордан Минчев: Подготвяме се за решаващата част от сезона

Очаквам Левски Лукойл да бъде по-силен в плейофите, каза още крилото

Йордан Минчев наскоро се завърна след контузия и малко по малко се връща към добрата си форма. Крилото бе близо до дабъл-дабъл срещу Спартак Плевен при успеха на неговия Левски Лукойл със 116:84, като остави срещу името си 8 точки и 6 борби.

Нашите планове за мача бяха да играем агресивно в защита, да си раздаваме топката и да доминираме под коша. Успяхме да изпълним и трите неща. Все още се опитвам да си върна формата, силно се надявам по време на плейофите да изглеждам по-добре, а не по този начин. Ще работя и времето ще покаже“, заяви Йордан Минчев.

Привличането на Ракуан Мичъл е доста позитивно за отбора, защото започнахме да тренираме по-добре. Както се вижда, той е доста енергичен играч. Дава доста енергия и скорост на нашата игра, което търсим от началото на сезона“, каза още крилото на столичния тим.

Определено имаше минорно настроение в тима след края на турнира за Купата на България, но след това то отмина. Финалната осмица е в история и вече се подготвяме за решаващата част от сезона. Няма значение дали ще си втори или трети в крайното класиране на НБЛ, тъй като в плейофите ще срещнеш шестия или седмия тим, които също са равностойни на първите отбори, както ние и Балкан. Единственият проблем е за публиката на Балкан, който е много силен, когато играе пред пълни трибуни в своята зала“, смята Йордан Минчев.

Пределно сме мотивирани за мача срещу Балкан в сряда. Смятам, че вече се бетонирахме на втората позиция, така че и двата тима ще играят без напрежение. Очаквам Левски Лукойл да бъде по-силен в плейофите, както и аз самия и всички останали играчи“, признава Йордан Минчев.

Левски Лукойл наказа 20-те грешки на Спартак (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани