12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЙордан Минчев: Нямам търпение да обединим сили с Георги Боянов в националния...

Йордан Минчев: Нямам търпение да обединим сили с Георги Боянов в националния отбор

Искам да кажа, че се гордея, че съм взел името на моя дядо, сподели крилото на Балкан

„Бих казал отличен мач за нас. Имахме отворени стрелби, при които не успяхме, но ги изиграхме много добре. Аз се чувствам добре, здрав съм, затова се моля всеки път. Винаги играя с енергия. Това е моята игра. Ако я няма енергията, аз не мога да играя добре. По тази причина днес нещата ми се получиха„, обясни баскетболистът на Балкан Йордан Минчев след успеха над ЦСКА с 88:78 в среща от 21 кръг в НБЛ.

„Получи се страхотен сблъсък между мен и Георги Боянов. Нямам търпение да се съберем и нашите общи сили да ги дадем за националния отбор на България. Няма по-хубаво нещо от това да имаш конкурентен играч на твоята позиция. Супер полезно е за нас двамата„, каза още крилото, който се разписа с 22 точки и 7 борби.

„Има една част, която липсва от пъзела – това е играч на позиция 5. Надявам се ръководството да успее да намери такъв състезател, който ни липсва. Въпреки това успяхме да се справим. Показахме го днес и в предишните мачове„, каза още Йордан Минчев.

Ако искаме да постигнем успех на Купата, ще трябва да победим всеки, срещу когото се изправим. Дали ще бъде по-лесен или по-труден съперник, за мен няма никакво значение“, каза още 203-сантиметровият играч.

„Искам да кажа и още нещо. Моят дядо, който също се казва Йордан, днес има рожден ден. Искам да му кажа, че се гордея, че съм взел неговото име и много го обичам, призна Йордан Минчев.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани