11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЙордан Минчев: Бяхме като на забавен каданс

Йордан Минчев: Бяхме като на забавен каданс

Има какво да подобрим, смята крилото на Балкан

Вие може да видите по израженията на момчетата, че повечето от тях не бяха усмихнати, независимо от победата. Беше доста лежерен мач, може би го дължа на това, че повечето играчи си мислят как ще се приберат вкъщи при своите семейства и ще посрещнат празниците. Това оказва влияние, същото важи и за Левски. Играхме доста бавно, двата отбра наложихме това темпо и до края на мача бяхме като на забавен каданс„, сподели баскетболистът на Балкан Йордан Минчев след успеха над Левски със 79:75 в среща от 13 кръг в НБЛ.

„Опитахме се да бъдем малко по-агресивни и да спрем Зейн Ноулс. Гостите имаха отворени стрелби, които пропуснаха, както и нетолкова свободни, които също не успяха да реализират. Със сигурност това повлия на крайния резултат“, допълни крилото, който регистрира 12 точки и 8 борби.

„Има какво да подобрим. Смятам, че до Нова година ще се наместим още повече с момчетата и покажем по-добро нападение. Да, все още се наместваме в отбора, понеже аз и Йонас Зохоре дойдохме едновременно. На всеки ще му се даде шанс и ще му се намери мястото. Аз се чувствам много добре в Ботевград, много е приятно за работа, условията са страхотни и можеш да мислиш за баскетбол“, каза още Йордан Минчев.

ПрезGoogle
ИзточникМаx Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани