7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: Искахме леко да ги бием, а да не сме фокусирани...

Йовица Арсич: Искахме леко да ги бием, а да не сме фокусирани 40 минути

С такава игра няма какво да искаме на полуфинала, коментира наставникът на Балкан

Позволихме на Берое да си повярва и да спечели, защото в първия мач победихме нереално високо и си помислихме, че този можем да го проспим. След като изиграхме първото полувреме, на два пъти имахме предимство от 7-8 точки, но не реализирахме контраатаки по правилния начин. Вместо ние да бележим, получавахме точки от другата страна. Върнахме домакините в живота два пъти и накрая платихме, коментира пред Маx Sport показаното от Балкан в Стара Загора Йовица Арсич.

Може би някой да се е поизморил, но по принцип имаме достатъчно състезатели, не е това причината. Причината е просто, че искахме леко да ги бием, а да не сме фокусирани 40 минути. С такава игра няма какво да искаме на полуфинала. Ние трябва да даваме всичко от себе си постоянно, а не да играем на приливи и отливи“, добави наставникът на ботевградчани, които допуснаха първа загуба в плейофите на НБЛ.

Ние не може да подценяваме отбор, който ни е победил три пъти през сезона. Това няма как да стане. От друга страна, вярвам, че ще сме по-добри на наш терен и ще направим това, което е нужно“, каза още Йовица Арсич.

Въпреки проблемите, Берое се пребори за трети мач в плейофите на НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани