24.7 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Когато един тим се бори, има възможност да спечели

Любо Минчев: Когато един тим се бори, има възможност да спечели

Михаил Комбаков е на 18 години, но издържа, добави треньорът на Берое

Има само една единствена причина за нашата победа. Тя е свързана с промяната в настроението на играчите. Това беше акцентът, върху който наблегнах вчера след тренировката. Да, имахме и шанс, както и малко късмет в някои ситуации, когато ни липсваше добра организация. Михаил Комбаков е на 18 години, но издържа. Напрежението е в лагера на Балкан, но ние много добре знаем, че потенциалът на този отбор е доста по-голям от нашия, независимо че спечелихме втората среща. В началото на мача казах, че когато един отбор се предаде, няма никакъв шанс. Тези думи са доказателство, че когато един тим се бори, има възможност да спечели, макар и с по-малък потенциал“, заяви пред Max Sport треньорът на Берое Любо Минчев след успеха на тима си над Балкан с 86:85.

Радвам се, че успяхме да спечелим, това е нещото, което най-много ме радва. От доста време не съм бил доволен и усмихнат, изпитвам истинско удоволствие от това, че моите играчи успяха да направят това, което исках от тях. Отново позволихме на гостите да ни поведат през третата и четвъртата част, след което трябваше да се връщаме. Отношението бе единственото, което в много редки случаи съм го виждал през сезона“, каза още наставникът на старозагорци, които стигнаха до 1-1 в серията от 1/4-финалите в НБЛ.

Има някакъв шанс Павел Маринов да се завърне за Финалната четворка в Балканската лига или за третия мач в Ботевград. Все още не знам дали Николай Стоянов ще се може, трябва да мине преглед при Тони Георгиев. И двамата не са тренирали, могат да помогнат на отбора от гледна точка на емоцията и опита, ако се завърнат. Не знам дали е по-добре да имаме срещи или да тренираме. С тази къса ротация трудно се води тренировъчен процес“, завърши Любо Минчев.

Въпреки проблемите, Берое се пребори за трети мач в плейофите на НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани