13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияИграч на Ямбол си изпусна нервите в Пловдив (видео)

Играч на Ямбол си изпусна нервите в Пловдив (видео)

Николай Михайлов отвърна на Филип Хенри след финалната сирена на двубоя от 30 кръг в НБЛ между Академик и Ямбол

В Пловдив в съботната вечер въобще не беше спокойно. Нервите достигнаха връхната си точка след финалната сирена на мача от 30 кръг в НБЛ, спечелен от Академик срещу Ямбол със 74:72.

След финалната сирена баскетболистът на Ямбол Николай Михайлов изглежда имаше какво да изяснява с играча на Академик Пловдив Филип Хенри. Крилото на ямболския тим отвърна на жестовете на своя съперник, които явно бяхме насочени към него, тръгвайки на бой. Само бързата намеса на останалите им съотборници предотврати сериозен инцидент.

Видимо ядосан след мача бе и гардът на Ямбол Иван Лилов, който също имаше какво да каже на един от реферите. Съдии на срещата бяха Славчо Нучев, Мирослав Камбуров и Христо Христов.

Вижте в края на видеото: 

Според Marica.bg, в двубоя е имало технически нарушения – на Йоанис Кикрилис в първата част, на треньора на Ямбол Тони Дечев в третия период, както и на Николай Михайлов в последния.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани