Тити Папазов: Имахме 20 точки разлика и недопустимо отпускане

Не можахме да получим необходимото предимство в подкошието, добави треньорът на Левски Лукойл

657

Много оспорван мач. Ямбол игра на ръба на риска и нямаше да бъде изненада, ако бяха победили. Много пъти така се случва, най-добрият играч на терена, който играе фантастично през целия мач, накрая изпуска последната стрелба. Имахме 20 точки разлика и недопустимо отпускане, както и много слаби 5 минути за нашия отбор, между 25-тата и 30-тата, които можеха да ни костват мача, защото на гребена на емоцията Ямбол накрая вече играеше на ръба на риска и с този вариант на ниска четворка, какъвто е Иван Лилов, бяха много неудобни. Не можахме да получим необходимото предимство в подкошието, защото залата е малко по-малка и той се справи доста добре на нисък пост в защита. Радвам се, че се класирахме. Ние, ако бяхме загубили, отново щяхме да бъдем фаворит на мача в София, но във всички случаи щеше да има много по-голямо напрежение в нас”, коментира треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов след успеха над ямболии със 102:101.

Ети и какво каза за двубоя с Ямбол гардът Венцислав Петков:

“Изиграхме един тежък мач. Поведохме, мисля с 15 точки, след което допуснахме съперникът да се върне и да направи двубоя тежък. Радвам се, че накрая успяхме да запазим преднината си и да се класираме за полуфиналите.”

Левски Лукойл допълни полуфиналистите в НБЛ до три

Предишна статияДжон Уол аут до края на сезона в НБА
Следваща статияТони Дечев: Когато загубиш с една точка, все има нещо малко, което ти е попречило
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."