20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългари в чужбинаИван Алипиев с два рекорда в кариерата си в мач на Латина...

Иван Алипиев с два рекорда в кариерата си в мач на Латина в Италия

Крилото с дабъл-дабъл срещу Монферато, но и това не спаси тима му

Иван Алипиев, Борислав Младенов и Латина не успяха да добавят нов успех в Италия. Пред своите фенове двамата българи и отборът им загубиха от Монферато с 94:103 в мач от 20 кръг в регион „Зелен“ на Серия А2.

Иван Алипиев отбеляза рекордните в кариерата си 30 точки за Латина, като бе 6/10 при стрелбата си от средно разстояние, 3/5 от тройката и 9/9 от линията за изпълнение на наказателни удари. На сметката си крилото остави още 17 борби (б.а. – негово лично най-добро постижение), 1 открадната топка и чадър за 40 минути в игра.

Борислав Младенов игра 11 минути за Латина, като в тях регистрира 4 точки и 3 борби. Бившият баскетболист на Левски бе 2/2 при стрелбата си за две точки.

Латина е с баланс от 3-17 и се нарежда на последно място в своя регион. На 28 януари Иван Алипиев, Борислав Младенов и колегите им ще се изправят срещу Тревильо. 

СТАТИСТИКА ОТ ЛАТИНА – МОНФЕРАТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

  1. […] Иван Алипиев бе най-добър за Латина при загубата от Мон… в мач от 20 кръг в регион „Зелен“ на Серия А2. Националът отбеляза рекордните в кариерата си 30 точки, а освен това подобри личното си постижение по борби – 17 борби. На сметката си той остави още 1 открадната топка и чадър за 40 минути в игра. […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани