13.2 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияЗлатин Георгиев: Със сигурност Рилски ще удържи първата позиция в редовния сезон

Златин Георгиев: Със сигурност Рилски ще удържи първата позиция в редовния сезон

Направихме много грешки, в защита играхме много слабо, но има и такива мачове, бе мнението на капитана на самоковци

Знаехме, че ще бъде труден мач. Ние имахме доста проблеми в отбора, с болни и контузени. Спартак показа много добър процент от тройката – 52%. Направихме много грешки. В защита играхме много слабо. Когато сме в къса ротация, ни се разбива и защитата. В добра кондиция сме, но има и такива мачове, особено когато ти вкарат 13 тройки. Трудно е. Спартак в тази зала играе добре. Гледаме напред„, бе мнението на капитана на Рилски спортист Златин Георгиев след загубата от плевенчани с 93:101.

Доволен съм от постигнатото до момента. Първи сме в класирането. Започва третия етап и ако играем така, както можем, ще завършим първи. Ние сме свикнали с натоварената програма, само да сме в пълен състав. Миналият месец имахме четири мача за осем дни. Със сигурност Рилски ще удържи първата позиция в редовния сезон, каза още крилото на носителя на Купата и Суперкупата на България.

Спартак би Рилски спортист у дома

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани