12.1 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияЗлатин Георгиев: Имаме добро развитие в Левски

Златин Георгиев: Имаме добро развитие в Левски

Колкото повече мачове, толкова повече се сработваме, споделя крилото на "сините"

Златин Георгиев е под пара за Левски през този сезон, оформяйки третия си дабъл-дабъл в НБЛ. Крилото се отчете с 13 точки и 13 борби при успеха на столичани над Академик с 83:69 в Пловдив.

„Много труден мач, тук винаги се играе много трудно. Мисля, че първото полувреме бяхме доста сковани, слабо играехме в защита. Второто полувреме успяхме да ги лимитираме доста добре и заслужено победиха. Колкото повече мачове, толкова повече се сработваме, но е и доста изморително, защото имаме по три двубоя на седмица“, бе мнението на крилото на Левски.

„Имаме доста млад отбор, обаче не могат да участват всички млади баскетболисти, защото не са готови, но мисля, че ще ни помогнат в разгара на сезона. Смятам, че сме много приличен отбор – опитни играчи, добри чужденци, добри треньори и младите се развиват добре. Имаме добро развитие в Левски„, каза още Златин Георгиев.

Левски се изкачи четвърти в НБЛ (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани