Омар Крайем: Искахме да спечелим и съжалявам, че не го направихме

Мисля, че се подобряваме и израстваме, допълни гардът на Академик

390

Омар Крайем се завърна в игра за Академик и отбеляза 27 точки в мача от 9 кръг в НБЛ срещу Левски. Усилията му обаче не стигнаха на пловдивчани, които загубиха с 69:83.

Започнахме добре двубоя. Искахме да спечелим и съжалявам, че не го направихме. Радвам се, че успях да играя повече, защото беше важно да си върна ритъма. Нашият треньор ни подготви прекрасно за двубоя. Бяхме готови за този мач и проведохме цяла седмица много добри тренировки, но Левски успяха да се съберат и да направят много добра трета четвърт, след което контролираха второто полувреме“, каза гардът на Академик.

„Стартирахме много лошо сезона, но имаше и много други фактори като постоянните контузии в отбора. Мисля, че се подобряваме и израстваме. В тази лига трябва да си концентриран през всичките 40 минути. Всеки може да победи всеки. Трябва да се представяме по-добре. Оптимист съм, че това ще стане и ще започнем да побеждаваме“, добави Омар Крайем.

Левски се изкачи четвърти в НБЛ (видео)

Предишна статияЗлатин Георгиев: Имаме добро развитие в Левски
Следваща статияИван Алипиев отново сред водещите фигури за Латина в Италия
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."