13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Не може да позволяваме да ни вкарват 94 точки у...

Васил Евтимов: Не може да позволяваме да ни вкарват 94 точки у дома

Аз като треньор поемам вината, допълва наставникът на Черноморец

„Миналият път казах, че ако искаме да станем четвърти, трябва да спечелим следващите три мача. Този път нещата не ни се получиха. Сега ще се борим за пето място. Явно нашите възможности за момента са такива. За една минута ни направиха 8-0 след прекъсване. Има едно отпускане при нас, което го има във всеки двубой. Те трябва вече да изчистят това, да не ни става като навик, защото не за първи път губим такъв мач. Срещу Спартак Плевен беше същата работа. Аз като треньор поемам вината“, коментира представянето на своя Черноморец след загубата от Ямбол с 92:94 треньорът Васил Евтимов.

Явно не съм си свършил работата, както трябва. Не съм ги мотивирал достатъчно добре. Казах им причините какви са. Сега от тях зависи как ще изиграем следващите две срещи. Защото аз искам да ги спечелим, за да станем с 8 победи и 8 загуби. Берое ще дойде тук с много голямо настроение. Ще искат да дойдат и да ни победят, убеден съм в това, въпреки че имат мач в Балканската лига. Ще искат да ни надиграят. Ние ще трябва да излезем и да покажем друго лице. Не може да позволяваме да ни вкарват 94 точки у дома. Нашето нападение е тук, вкарахме 92 точки. Трябва защита„, смята бившият национал.

„Не може Левски, който е много по-добър отбор, да ги опазим до 73, а да не можем да пазим срещу Ямбол. Изпуснахме много фаулове. Миналият мач сме 25/27 срещу Академик, а в този сме 6/14. Ние сме един от най-добрите отбори в лигата с близо 80% успеваемост от фаула и в този двубой стреляме 46% в нашата зала. При такъв мач фауловете са ключови„, завърши Васил Евтимов.

Ямбол с най-хубавия подарък за ЧРД на Тони Дечев (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани