10.5 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022ЕВРОБАСКЕТ 2022: Везенков: Разликата е много голяма

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Везенков: Разликата е много голяма

От друга страна не показахме сърцата игра, сподели националът на България

За да бъдем реалисти, разликата е много голяма. От друга страна не показахме сърцата игра, не играхме на 100% в защита. Изпуснахме всички лесни топки. Надиграха ни тотално, с физика. Мисля, че разликата е напълно нормалнa, когато играеш с такъв отбор като Испания“, сподели Александър Везенков след загубата на България от световния шампион с 87:114 в първия мач в Тбилиси.

Напълно ни надбориха, намачкаха. Нямахме никакъв шанс, след като им давахме топката втори и трети път да стрелят. Те са много опитни играчи и ни наказаха. Знаем, че първите два мача не са тези, които можем да вземем, но трябва да играем добре. Трябва да надграждаме и да се представим по-добре срещу другите тимове, които също са много добри, но там искаме да победим. Надявам се да сме по-готови за следващия мач, да си видим грешките и да играем още по-здраво“, добави крилото, който оформи дабъл-дабъл от 26 точки и 11 борби в първия си двубой на шампионат на Стария континент.

ЕВРОБАСКЕТ 2022: България и Испания поставиха началото (видео)

ПрезGoogle
ИзточникБНТ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани