13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаДубай сред опциите за домакин на Финалната четворка в Евролигата през 2023...

Дубай сред опциите за домакин на Финалната четворка в Евролигата през 2023 г.

Каунас изглежда изостава в надпреварата

Евролигата се сдоби с още един кандидат за домакин на Финалната четворка през 2023 г. Според медиите на Стария континент, Дубай се очертава като сериозен фаворит да приеме решителните срещи в най-силната клубна надпревара на Стария континент догодина. 

Според информацията, в Обединените арабски емирства разполагат със зала с капацитет от 17 000 зрители. Преди около месец стана ясно, че в Дубай са готови да приемат финалите в Евролигата през следващите три години.

Междувременно стана ясно, че наскоро правителството в Литва е отказало да предостави допълнителни 1 млн. евро за организирането на Файнъл Фор в Каунас през следващата година. Вторият по големина град в страната разполага със зала, която на всеки мач на Жалгирис е изпълнена с фенове.

За последно Литва бе домакин на голямо събитие, свързано с баскетбола през 2011 г. Тогава държавата прие финалите от Евробаскет, в които участва и България.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани