13.3 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияДимитър Маринчешки: Ще трябва да си вземем поуките

Димитър Маринчешки: Ще трябва да си вземем поуките

Подобрение със сигурност имаше, каза още капитанът на Спартак

„Неприятна загуба за нас пред нашата публика. Смятам, че се борихме, играхме добре. Подобрихме нападението, може би малко подценихме защитата. Не мога да кажа, че се пестихме, защото те имаха добър процент от тройката. Вкараха доста трудни стрелби и ни победиха. Ще трябва да си вземем поуките. Надявам се в следващия мач вече да победим„, каза баскетболистът на Спартак Плевен Димитър Маринчешки след загубата от ЦСКА с 84:86 в мач от НБЛ.

Голям напредък може би нямаше от мача в Ботевград, но подобрение със сигурност имаше. Показахме по-красиви и ефективни неща в този мач. Не искам да се връщам към срещата в Ботевград. Гледаме напред. Надявам се в двубоя срещу Левски да се подобрим още повече“, допълни капитанът на Спартак, който оформи дабъл-дабъл срещу „червените“ – 19 точки и 10 борби.

ЦСКА си отмъсти на Спартак

„Наградата за Отбор на годината в Плевен е признание. Благодарим за този приз. Той е оценка за нашите усилия. Знаем, че и футболният отбор се представя на добро ниво. Отново благодарим и се надяваме да накараме Плевен отново да се гордее с нас“, каза още крилото на плевенския тим.

За следващата година си пожелавам най-вече здраве. Надявам се да се синхронизира отбора и да заиграем още по-добре„, завърши Димитър Маринчешки. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани