10.8 C
София
петък, май 17, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Подходихме сериозно

Росен Барчовски: Подходихме сериозно

Доволен съм от победата, заяви треньорът на ЦСКА

„Подходихме сериозно към мача. На мен като треньор винаги ми се иска много повече – не е възможно, много начесто са срещите. Стана и разлика. Доволен съм от победата, доволен съм от това, че съхранихме силите на основните играчи и влязоха младите. Слабостта ни е защитата, там ще се фокусираме в следващите дни, които остават до Купата. Разбира се, преди това имаме мач с Балкан, в сряда. След това ще се приготвяме за Купата. Разбира се, че имаме амбиции, като всеки, който участва в това състезание„, заяви треньорът на ЦСКА Росен Барчовски след победата над Шумен със 102:77 в мач от НБЛ.

Eто и какво сподели за срещата в Шумен баскетболистът на ЦСКА Таменанг Чо, който оформи дабъл-дабъл – 25 точки и 12 борби.

Ние сме добър отбор, специален отбор. Брандън ни поведе и зададе бързо темпо за нас, и ни помогна да спечелим мача. Но да, ние играем добре и се надявам, че ще продължим с тази игра и на Купата. Добър мач за мен, но изпуснах твърде много наказателни удари. Опитвам се да давам най-доброто. Най-важното за отбора ни в момента е да подобрим защитата. Нападението ни се получава лесно, но в защита трябва да сме сигурни, че сме на една и съща страница, така че това е най-важното.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани