16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългари в чужбинаМартин Ангелов с ключов принос за успех на Стоктън Осприс

Мартин Ангелов с ключов принос за успех на Стоктън Осприс

Младежкият ни национал вкара 16 точки срещу Монтклеър Стейт

Мартин Ангелов изигра пореден добър мач за Стоктън Осприс, който победи Монтклеър Стейт с 93:86 и затвърди второто си място в конференцията си отвъд океана. Активът на тима на младежкия ни национал вече е 19 победи и 2 загуби. 

Мартин Ангелов завърши със 16 точки, 4 борби и 2 асистенции за 24 минути игра, като той бе точен 4 пъти от зоната за три точки. Първото полувреме премина през доста обрати, а в края му Стоктън взе преднина от една точка – 45:44. През второто гонитбата продължи до момента, в който Стоктън успя да се откъсне, благодарение на добрата си игра в защита и отличното нападение. Българинът бе в основата на натрупаната разлика от 16 точки (76:60) при оставащи малко над 7 минути до края на двубоя. Той вкара 3 последователни тройки за общо 11 точки в тази част от двубоя. Оттам до края гостите направиха опит да се върнат в срещата, но усилията им не стигнаха

Следващият мач на българина и неговия тим ще бъде срещу Ню Джърси Колидж в сряда (8 февруари). 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани