16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългари в чужбинаДий Бост: Групата ни на европейското е тежка

Дий Бост: Групата ни на европейското е тежка

Ще бъде интересно да се състезавам с отбори като Испания, Турция, Черна гора, Белгия и Грузия, казва още гардът

Дий Бост даде малко повече яснота около бъдещето си. 32-годишният американец с български паспорт потвърди желанието си да играе отново за Галатасарай.

Иска ми се сезонът да не свършил, но точно сега си почивам и чакам да видя какво ще се случи„, сподели Дий Бост пред Basketnews.com.

Да, от Галатасарай искат да ме задържат. Има някои неща, които могат да повлияят. Аз съм на 32 години. Желанието ми е да подпиша двугодишен договор и всичко да е правилно. Мога да кажа, че засега шансовете са 90-10 да остана. Така се чувствам. Но всичко може да се случи„, добави 188-сантиметровият баскетболист, който вече е провел няколко разговора с ръководството на турския клуб.

Дий Бост говори и за националния ни отбор, с който му предстоят участия в световните квалификации през юли срещу Литва и Босна и Херцеговина, както и на Евробаскет 2022.

Групата ни на европейското е тежка. Казах, че ще играя за България, но трябва да видя и ситуацията с клубния ми отбор. Ще бъде интересно да се състезавам с отбори като Испания, Турция, Черна гора, Белгия и Грузия. Опитвам се да извличам максимума от всяка ситуация. Много се забавлявам да помагам, докато играем с националния отбор. Аз обаче съм на 32 години и се нуждая от известна почивка. Чувствам се, че нямам какво друго да доказвам. Искам да спечеля още трофеи в кариерата си. Да играя за България не е предимство или недостатък. Отборите ме познават, просто искам да покажа своята лоялност, както към България, така и към Галатасарай“, казва още Дий Бост.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани