13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияДжон Флорвиъс за Левски: Беше едно невероятно пътуване

Джон Флорвиъс за Левски: Беше едно невероятно пътуване

Винаги ще съм благодарен за всеки един момент, написа в социалните мрежи центърът

Джон Флорвиъс бе представен по-рано днес официално като второто за тази седмица ново попълнение на Рилски спортист. В последната година и половина центърът бе част от Левски, с който има Купа и Суперкупа на България.

На бившия си вече тим Джон Флорвиъс посвети послание на раздяла, използвайки профила си в социалната мрежа Instagram. Eто и какво гласи то:

Искам специално да благодаря на Левски за невероятните два сезона баскетбол. Вие ме посрещнахте и ме приехте като семейство от първия ден, в който пристигнах в София и винаги ще съм благодарен за всеки един момент. 

На феновете искам да благодаря за цялата подкрепа и лоялност, през хубавите времена към лошите времена, вие останахме силни за отбора. На моите съотборници и треньори, вие, момчета, ми помогнахте да израсна като играч и човек. Беше едно невероятно пътуване, въпреки всичко продължихме да се борим и постигнахме няколко незабравими победи и невероятни моменти. Спечелих първата си Купа и Суперкупа на България с вас, момчета. За това искам да ви благодаря от сърце Благодаря ти, Левски! До нови срещи… Всичко е Любов.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани