7.9 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоНБАДжоел Ембийд и Тайрис Макси комбинираха 68 точки срещу Торонто (видео)

Джоел Ембийд и Тайрис Макси комбинираха 68 точки срещу Торонто (видео)

Първа победа за Ник Нърс срещу бившия му отбор в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ник Нърс постигна първа победа начело на Филаделфия в НБА през 2023/2024. Това се случи, след като Сиксърс се наложиха над бившия тим на специалиста Торонто със 114:107 като гости. Това бе четвърти пореден успех за Фили над този съперник в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд и Тайрис Макси нанизаха по 34 точки за Филаделфия, като първият допълни сметката си с 9 борби и 8 асистенции. Кели Оубре се включи от пейката с 18 и 5 борби. Тобайъс Харис се отчете с 15 точки.

Скоти Барнс бе най-резултатен за Торонто с 24 точки, 8 борби и 5 асистенции. Гари Трент Джуниър вкара 17. Денис Шрьодер оформи дабъл-дабъл – 15 точки и 10 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Раптърс водеха с 59:56 след едно полувреме игра, но Сиксърс взеха нещата в свои ръце след паузата. В третия период гостите отбелязаха 15 от първите 17 точки, включително 6 на Джоел Ембийд, за да излязат напред в края му с 91:79 и до финалната сирена не изпуснаха инициативата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин в 1.30 ч. българско време Филаделфия ще излезе срещу Портланд, докато на 31 октомври от 1.30 ч. Торонто ще играе срещу Трейл Блейзърс.

СТАТИСТИКА ОТ ТОРОНТО – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани