5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАДжоел Ембийд за наградата за MVP в НБА: Научих си урока

Джоел Ембийд за наградата за MVP в НБА: Научих си урока

Основната цел е да спечелим титлата, е мнението на центъра на Филаделфия

Баскетболистът на Филаделфия в НБА Джоел Ембийд признава, че вече не се интересува от наградата за МVP на сезона. 213-сантиметровият баскетболист се е насочил към титлата в най-силното първенство в света.

„През последните две години си научих урока. Искам да бъда запомнен като най-добрия или един от най-добрите играчи на всички времена, но за мое съжаление, това изисква спечелване на награди. Това не зависи от мен. Не ме интересува повече. Първата година много се притеснявах, миналата – не толкова. Би било страхотно да бъда MVP. Малцина имат възможност дори да бъдат сред кандидатите, признава Джоел Ембийд. 

„Да бъдеш сред претендентите две поредни години и накрая да не вземеш награда е гадно, но няма значение. Вярвам в себе си и основната цел е да спечелим титлата. Ако трябва да спечеля златото, за да получа признание, ще го направя“, добави центърът. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани