11.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАДжими Бътлър наниза 56 точки и даде урок на Милуоки (видео)

Джими Бътлър наниза 56 точки и даде урок на Милуоки (видео)

Маями с обрат след изоставане от 14 точки за 3-1 в серията

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями се доближи на победа от класиране на полуфинал в Източната конференция на НБА. „Горещите“ се справиха с Милуоки със 119:114 у дома и вече водят с 3-1 в серията от първия кръг на плейофите в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джими Бътлър се оказа големия герой на Маями, като изнесе най-силния си мач в кариерата, избухвайки с рекордните за себе си 56 точки плюс 9 борби. По този начин крилото изравни четвъртото най-добро постижение по резултатност в плейофен двубой. При стрелбата си от игра той бе 19/28, както и 15/18 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите съотборници Бам Адебайо се отчете с 15 точки и 8 борби, а Кейлъб Мартин се включи от пейката с 12 и 9 борби.

Брук Лопес бе най-добър за Милуоки с 36 точки и 11 борби. Янис Адетокунбо се завърна с трипъл-дабъл – 26, 10 борби и 13 асистенции. С по 14 точки останаха Крис Мидълтън и Жрю Холидей. 

КЛЮЧЪТ: Хийт заличиха пасив от 14 точки в последната четвърт, водени от Джими Бътлър, който имаше общо 21 точки в тази част. Домакините бяха почти безгрешни в стрелбата от игра в последните шест минути – 8/9, докато съперникът им бе 4/13, като Маями надигра Бъкс в края с 30:13.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Мач №5 от серията между Милуоки и Маями ще бъде на 27 април.

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани