10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияДеян Карамфилов: Показахме характер

Деян Карамфилов: Показахме характер

Бяхме малко емоциално изхабени след Купата, сподели гардът на Рилски спортист

Бяхме малко емоциално изхабени след Купата, след това имахме време да се възстановим, но не влязохме добре в мача. Нападението не ни вървеше. Имахме 32 точки на полувремето. Бяхме доста бавни и в двете фази на играта. Имахме и 11 грешки на почивката, закономерно резултатът беше такъв. Мисля, че по едно време ни бяха повели с около 20 точки. Но отново показахме характер и се радвам, че успяхме да спечелим този труден мач“, сподели баскетболистът на Рилски спортист Деян Карамфилов след успеха над Спартак със 79:77.

Рилски спортист и Спартак Плевен си спретнаха дерби до самия край

Ние сме отбор с една от най-големите ротации в България. Ако на някой не му върви, винаги се появява някой друг и затова сме силен отбор. Може би тези два дни почивка ни се отразиха не толкова добре. Нямаме време, в сряда имаме мач в Стара Загора, който също ще бъде изключително труден. След това ще играем с Балкан, така че нямаме време за възстановяване. Ще работим, надявам се да ставаме по-добри след това емоционално изхабяване“, допълни гардът на Рилски, който отбеляза 14 точки срещу плевенчани.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани