9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Опитваме се всеки мач да не разочароваме никой

Тодор Тодоров: Опитваме се всеки мач да не разочароваме никой

Показахме едно лице, което искам всички хора, които подкрепят Спартак, да вярват, коментира треньорът на Спартак

„Не ни достигна шанс да вкараме стрелби, които бяха отворени. Те взеха борба, вкараха. Един такъв психологически момент, ние не успяхме да задържим разликата в наша полза. Срещу такъв отбор след това е трудно“, коментира треньорът на Спартак Тодор Тодоров след загубата от Рилски спортист със 77:79.

Рилски спортист и Спартак Плевен си спретнаха дерби до самия край

„Това, което казах на момчетата в съблекалнята е, че на този мач научиха две неща. Първото е, че загубихме. Второто е, че ние изиграхме един двубой с лице, с което искаме да виждаме до края на сезона. След турнира за Купата показахме едно лице, което искам всички хора, които подкрепят Спартак, да вярват. Независимо от това, че сме отпаднали от Купата, ние сме отбор, който няма поставени цели. Целите на нашия отбор са да изглеждаме по начина, по който изглеждахме в този мач. За мен от двете неща, второто е по-важно“, добави наставникът на плевенчани. 

„За нас всеки мач е важен. Един път може да се получава, един път може да не се получава. Пряк мач е, когато от това нещо ти зависи живота. Когато излизаме да играем баскетбол, за да радваме хората, няма нещо на всяка цена. Показахме, че сме отбор, който е способен да се противопостави и на по-предните в класирането. Опитваме се всеки мач да не разочароваме никой„, завърши Тодор Тодоров.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани