13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияДенислав Вутев се разбра с Рилски спортист

Денислав Вутев се разбра с Рилски спортист

Центърът е подписал със самоковци за следващия сезон

Рилски спортист продължава с българите в селекцията си. Самоковци отново ще разчитат на Денислав Вутев. Споразумението между двете страни е за предстоящия сезон.

Центърът познава обстановката в Самоков. В Рилски той се изявява от 2016 до 2018 г., като с него има Купа на България и два бронзови медала в НБЛ.

В кариерата си досега Денислав Вутев преминава още през Спартак Плевен, Черно море, Икономически университет – Варна и Балкан. Има 2 бронзови отличия и 1 сребро с варненци от НБЛ и в турнира за Купата.

С Балкан е шампион на България от последния сезон. Освен това, игра и Финална четворка в Delasport Балканска лига. С екипа на „зелените“ Денислав Вутев има средно по 2.5 точки и 1.5 борби в 13 мача в последната надпревара.

По българските терени с Балкан 27-годишният баскетболист записва средни показатели от 7.7 точки и 3.6 борби в общо 36 двубоя през 2021/2022.

ПрезGoogle
ИзточникRilskibasket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани