10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАНБА отговори на твърденията относно Леброн и липсата на наказание след негово...

НБА отговори на твърденията относно Леброн и липсата на наказание след негово нарушение

От лигата казват, че са се сблъсквали с подобни ситуации и по-рано през сезона

НБА отговори на твърденията, че статутът на звезда на Леброн Джеймс е повлиял на решението на лигата да не наказва играча, който наскоро наруши здравните протоколи. През миналата седмица Краля е присъствал на парти за представянето на своята марка текила.

Леброн Джеймс присъства на събитието на открито миналата седмица. Участниците в събитието е трябвало да бъдат ваксинирани или да бъдат с отрицателен тест. Предвид тези обстоятелства и след консултация с медицински експерти, беше решено, че присъствието на Леброн Джеймс на събитието не представлява риск от разпространение на COVID-19 и следователно не се изисква карантина.

През този сезон имаше много подобни нарушения на протоколите за здраве и безопасност в лигата, които бяха разглеждани по подобен начин.

Според действащите правила на НБА, ваксинираните играчи имат право да участват в събития на открито, включително спонсорски събития и реклами“, се казва в изявлението на лигата.

Леброн Джеймс нарушил здравни протоколи на НБА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани