10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАСтеф Къри безпощаден в драма с продължение срещу Маями (видео)

Стеф Къри безпощаден в драма с продължение срещу Маями (видео)

Победа №16 за Голдън Стейт в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Стеф Къри си отличи в решителни моменти в продължението, за да изведе Голдън Стейт до победа над Маями със 120:112. Това бе 16-ти успех за Уориърс в НБА през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Кент Бейзмор отбеляза 26 точки плюс 8 борби за Голдън Стейт. Стеф Къри добави 25, 7 борби и 11 асистенции. Андрю Уигинс и Кели Убре се разписаха с по 23 точки и 8 борби.

Бам Адебайо бе най-добър за Маями с 24 точки и 7 асистенции. Кендрик Нън вкара 19. Джими Бътлър и Дънкан Робинсън приключиха са по 13 точки, като първият оформи трипъл-дабъл след 12 борби и 11 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: 1.15 мин. преди края на продължението Стеф Къри бе точен зад дъгата, за да изведе Уориърс напред със 112:109. Гардът асистира на Андрю Уигинс в следващата акция на тима си за 115:109. В последните 17 секунди Къри се разписа с нова тройка и два успешни наказателни удара, за да подпечата триумфа на Голдън Стейт.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани